Нашите SEO & PPC  и Маркетинг Съдържание Услуги

 

SEO оптимизация

Какво правим ние?

Ние подхождаме стратегически и нашата единствена цел е вашият успех създавайки съдържанието/рекламата, която ще докосне вашите клиенти. Поддържайки връзката ви с вашите уникални клиенти, ние може да направим вашето видео, напишем статии подходящи за вашата аудитория, създадем графики и илюстрации, които говорят недвосмислено кои сте вие и спечелвайки вашите клиенти. Но не само. Ние сме маркетингова агенция, която предоставя цялостно решение за вашите нужди. 

Знаете ли че едно видео, една статия, един пост или всяко добро съдържание може да генерира такова търсене на вашия продукт, че да бъде достатъчно за години напред? Ние се борим да създаваме точно тези видеа, статии, постове и съдържание ръка за ръка с техническата оптимизация на вашия уеб сайт и бизнес. 

Оптимизация на SEO

Оптимизацията за търсачки (SEO) е процес за подобряване на трафика на уебсайт към уебсайт или уеб страница от търсачките. SEO е насочен към неплатен трафик, а не към директен трафик или платен трафик, за разлика от PPC, който докато компанията плаща таксите за реклами, се показва по-близо до първите страници на търсачките. И все пак след спиране на плащанията на PPC трафикът на уебсайта намалява значително. Следователно за всеки уебсайт е от първостепенно значение да има голям органичен растеж и SEO.

Маркетингово съдържание

Маркетингът на съдържание е съдържанието, което една компания предоставя като безплатен ресурс, който клиентите могат да използват, за да привлекат входящи клиенти. Колкото повече време клиентът отделя за вашите безплатни ресурси, толкова по-вероятно е те да станат ваш клиент. Бърз пример за маркетинг на съдържание е статията от The New York Times, която предоставя информация за тези, които търсят маркетингови идеи. Безплатно е, но насочва хората към уебсайта им, увеличава SEO оптимизацията им, помага им да изградят по-голяма последователност и редица други допълнителни предимства.

Оптимизация на страница

Първото и най-важно за един уебсайт е да настрои фунционалности и основи за по-лесното му намиране от своите потенциални клиенти. Грешка би било да търсим как да поправим или увеличим трафика към нашия уебсайт, ако не сме го създали така че уебсайтът да бъде максимално настроен към нашите най-важни клиенти. Какво включва това? Най-общо казано това включва поредица от директории в нашия уебсайт, които биват модифицирани по начин подходящ и отговарящ на нуждите на нашите клиенти, конкуренция и алгоритми, които ще ни приближат към повече търсене и съответно продажби. Пълния набор може да намерите тук.

SEO Консултации

Независимо от ситуацията в която се намира вашия бизнес винаги е добре да се стремите към по-добра оптимизация на вашия уебсайт. Не е нужно това да включва скъпо струващи услуги, когато ние може да направим анализ и изберем само това, което ще ви класира на по-първи позиции. Ние ще ви даден отношение и доклад/упътване в който вие сами също да можете да подобрите вашия резултат при търсенето на уебсайте ви стъпка по стъпка.

Анализ от информационни канали или Data Analysis

Все повече и повече се говори за цената на информацията. За нещастие това е и най-трудната част за повечето организации, а именно анализа на информация. В днешно време в световен мащаб е ясна липсата на аналитична мисъл на пазара на труди а това се оказва и едно от най-важните качества при стратегически позиции. А тези позиции предопределят успеваемостта на фирмите.

SEO Стратегия

Стратегията ви която ние може да предложим заедно с вашите амбиции може да направи така че или да станете лидери на пазара или да постигнете изцяло вашите желания. Нашата работа е ние да изпълним вашите желания и амбиции. Ако си мислите, че тук говорим за техническа работа ще сбъркате. Тук говорим за изцяло планиран пакет от стъпки към целата ви.

1000+

Avid Subscribers

Наши проекти.

Ние знаем какво работи и какво не.

Design Agency

Corporate Landing

Non-Profit Website

НЕКА РАБОТИМ ЗАЕДНО

Запазете вашата безплатна консултация.

Контакти

Kemp House 160 City Road, London, England, EC1V 2N

(+44) 7918859436
(+359) 888818400

[email protected]

Последвайте ни