Фондация “Експертни Мнения”

Създадена в България през 2021 г., Фондация “Експертни Мнения” има за мисия да подпомага бизнеси от различни сектори чрез предоставянето на стратегически консултации. Ние се фокусираме върху методологии, които обещават целенасочен успех, като внимателно следваме изпълнението на стратегии, цели, тактики и необходимите промени. Нашите методи са разработени на базата на обстойни научни изследвания и гарантират висока степен на ефективност, като същевременно се спазват всички етични и морални норми, които подкрепят устойчивото развитие на бизнеса в съвременната динамична среда. Фондацията се представя на пазара под бранда Dolphin Marketing Press.

Услуги:

Анализи:

Стратегически маркетингови анализи: Подробен преглед и оценка на маркетинговите стратегии, с цел оптимизиране на бизнес резултатите.

Уеб анализ: Анализиране на уеб присъствието и предложения за подобрения.

Продуктов и услугов анализ: Оценка на продуктите и услугите, като се включва тяхната пазарна позиция и конкурентоспособност.

Стратегически Инициативи:

Разработка на стратегически доклади: Създаване на доклади, които служат като наръчник за реализиране на бизнес стратегии.

Разработка на уеб базирани решения: Включва създаването на уебсайтове и приложения, адаптирани към нуждите на клиента.

Създаване на дигитално съдържание: Производство на видео материали, снимки, постери, рекламни брошури, книги и др.

Маркетинг и Реклама:

Издателска дейност: Публикуване и разпространение на съдържание.

Управление и поддръжка на социални мрежи: Развитие и поддържане на онлайн присъствие.

SEO оптимизация: Подобряване на видимостта в търсачките.

Google Ads: Разработка и управление на рекламни кампании в Google.

Организация на Събития

Фондация “Експертни Мнения” предлага всеобхватни услуги, които помагат на бизнесите да растат и да се развиват в съответствие с най-новите тенденции и практики в индустрията. Ние гарантираме, че всеки наш клиент получава индивидуално внимание и персонализирани решения, които отговарят на техните уникални потребности и цели.

Част от нашето Портфолио

Young Energy Europe (ahk.de)

За този проект изготвихме освен част от съответния уебсайт и Пътеводителя на Енергийния Скаут. Който може да бъде видя по-долу.

Също така, имахме изключителната привилегия да бъдем избрани за изработването на брошурата за годишния отчет на Young Energy Europe от Германо-Българската индустриално-търговска камара, която може да бъде разгледана по-долу.

www.kamdzhalov-foundation.org 

През последните три години и на фона на множество събития, Фондация “Експертни Мнения” отново избра Георги Иванов за свой представител. Начиная от лендинг страницата на Фондация “Йордан Камджалов”, през пускането на изцяло новата услуга “абонаментни планове”, стратегически маркетинг и ПР услуги, до организацията на събития, сред които се отличават “Фестивал Стремеж” в Царския дворец Врана и кулминацията – бизнес лидерският семинар “Изкуството на Лидерството и Комуникацията”, воден от маестро Йордан Камджалов. Включвайки и видеозаснемане, обработка, както и разработката на други уебсайтове, като следващия:

www.dimitarnenov.com

www.assa-engineering.com

https://rosislava.com/

www.krassi13113.com

www.spetkova.com

www.pestipari.bg

www.coachingreallive.com

www.ikigaibulgaria.com

www.bmbroker.bg

www.finvision.bg